Registreer en pak je kansen met meesterlijke veilingen! Registreren Uitloggen Mijn account

Faq

  • Meesterlijk veilen is een virtueel veilinghuis, dat roerende zaken ter veiling brengt. Veelal zijn de goederen die wij aanbieden afkomstig uit faillissementen en/ of beslagleggingen. Onze opdrachtgevers zijn curatoren, banken en bedrijven.
  • Om te kunnen bieden dient u zich eenmalig te registreren. Nadat u ingelogd bent en de veiling is open, gaat u naar de kavel waarop u wilt bieden. Voor gratis e-mail adressen als hotmail.com, Gmail.com, yahoo.com etc. geldt dat voor de eerste bieding het account per sms geverifieerd dient te worden. Doe dit ruim voor het einde van de veiling. Onderaan deze kavel staat een box waarin u het bedrag dat u wilt bieden kunt invoeren. Een eenmaal geplaatst bod is bindend en u dient de kavels af te nemen voor het door u geplaatste bod en de op de website vermelde afhaaldag. Bedenk dat u geen garanties krijgt op werking en staat van de kavels.Klik hier voor meer informatie
  • U klikt hiervoor op de knop registreren bovenin de site. Vervolgens vult u uw gegevens in en u kiest zelf een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Als u ingelogd bent en u op Mijn account klikt, krijgt u een overzicht van alle kavels waarop u geboden heeft en of u nog de hoogste bieder bent. Om kavels te volgen lunt u kikken op: “Voeg toe aan uw volglijst!” in de details gegevens van de kavel. Op deze manier kunt u overzichtelijk uw persoonlijke veiling samenstellen.
  • Uw account kunt u niet zelf verwijderen, wij kunnen deze voor u verwijderen als u dit wilt. U kunt dit aanvragen door middel van ons contactformulier of door te bellen naar: 010 – 280 98 09
  • Na de veiling zullen alle hoogste biedingen worden doorgegeven aan onze opdrachtgever.
    Deze zal beslissen of er gegund kan gaan worden. De hoogste bieder van een gegund kavel ontvangt vervolgens per e-mail een order.1. Nieuw! Uw orders gemakkelijk en veilig betalen via iDeal.

Er is geen opgeld, tenzij anders is aangegeven bij een veiling. Over het bedrag betaalt u eventueel BTW.

Het is niet mogelijk uw bod ongedaan te maken. Een geplaatst bod is bindend.
Meesterlijk Veilen behoudt zich echter het recht voor om biedingen te weigeren, zonder opgave van redenen.

De ophaaldag staat vermeld in de kavel.

Meesterlijk veilen kan geen garantie geven op door u aangekochte kavels.

Meesterlijk veilen kan goederen niet terugnemen. Veilingen die per opbod gehouden worden, vallen buiten de wet ‘verkoop op afstand’.

Wanneer u uw wachtwoord vergeten hebt, kunt u een nieuwe aanvragen via onze website. U gaat dan naar de optie “wachtwoord vergeten” Klik hier om uw wachtwoord op te vragen.

contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op!

    Cart